Mietteitä prosessin alkuvaiheilta

Tulen nyt kirjoittamaan tänne blogiin kandin mukana tulleista hetkistä, fiiliksistä ja kokemuksista. Toivon, että nämä tekstit lopputyöstä auttavat sekä nykyisiä että tulevia kohtalotovereita omien kokemusten ja tuntemusten keskellä, sillä välillä lopputyön kanssa on luonnollisesti hankalampaa, mutta mukaan mahtuu tietysti hienoja onnistumisen hetkiä.

Itelllä alku meni niin, että ensimmäiset kolme päivää tein intensiivisesti kandia. Tiedon haun ja kirjoittamisen ohessa tuli myös keskusteltua supervisorin kanssa, ja häneltä sainkin palautteen, että ideani tutkimuksen toteuttamiseksi ovat ”very relevant” – erittäin asiaan kuuluvia.

*kovaäänistä hurraamista suomeksi* Oikeilla jäljillä ollaan.

Ekan viikon torstaina mua odotti välipäivä, joten olin päättänyt tehdä keskiviikkona hommia niin paljon kuin vain suinkin mahdollista.  Siitä eteenpäin olikin ohjelmaa kavereiden kanssa sekä serkun rippijuhlien merkeissä.

Sunnuntaina oli töitä ja illalla tein kandia 18-24 välillä. Nyt maanantaina olen jatkanut. Tällä hetkellä tilanne kandin kanssa on seuraava:

Status report 10.8.2015 14:30

Tekstin runko, otsikot, sisällysluettelo, layout yms. ovat valmiit
Johdanto on osittain tehty
Kasassa on kaksi sivua teoriaa kohtaan 1.3 How network effects affect consumer choice
Yhteen lähteeseen on viitattu kohdassa 1.2  Brand choice as a process
Lähdeluettelossa on kokonaisuudessaan 14 lähdettä

Tekstiä oon saanut tulemaan hyvällä vauhdilla, kun oon ensin päässyt rauhassa tutustumaan aiempaan aiheesta tehtyyn kirjallisuuteen. Loppujen lopuksi teoriaosiossa käydään vaan läpi se, mitä muut ovat sanoneet.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ei mikään perinteinen matkablogiräpätys

2015 ennustin tätä hetkeä, nyt ennustan vuotta 2025

Perfect house with rose red doors