Tapahtui tänään maanantaina

Tänään päivällä mun uskollisesti palvelleesta talvirotsista irtosi viimeinenkin nappi. Vetoketju siitä oli jo mäsä, joten nyt sitä ei enää saanut mitenkään kiinni. Muutaman hetken asiaa sulateltuani totesin sen napin olleen samalla viimeinen pisara ja päätin, että nyt minä ostan uuden takin. Laitoin Dressmannin myyjä Idalle, joka myös todisti uskollisesti palvelleen talvirotsin viimeisen kohtalokkaan repsahduksen, DM viestin Twitterissä, että täältä tullaan ostamaan uutta takkia.

Hetkeä myöhemmin saavuin myymälään ja löysin Idan Dressmannin kassalta ja lähdettiin yhdessä etsimään mulle takkia. Siinä ei kauaa kestänyt, kun jo puin uutta takkia päälleni ja vanha survottiin Dressmannin kassiin odottamaan myöhemmin määrättävää kohtaloaan.

Sitten sain whatsapp viestin Annalta. "Voisitko mitenkään tuua vessapaperii tullessas :)" "Unohdin taas". Tähän vastasin "Ostin uuden talvitakin" "Voin tuua".

"ILMAN MUA"
"Kehtaatki"
"Ilman mua >:("

Ilmeisesti en olisi saanut tuota takkia yksikseen mennä ostamaan. Puolustauduin parhaani mukaan selittämällä tuosta uskollisen takin viimeisestä repsahduksesta ja äkillisestä takin tarpeesta. Selvisin tilanteesta kohtuullisella korvauksella eli lähden sitten hänen kanssaan joskus shoppailemaan.

Tämän jälkeen ostamaan vessapaperia (joissa on muuten todella isot hintaerot. Katsokaapa huvikseen ensi kerralla rullahinta. 40snt/rulla on hyvä) ja siitä kotiin. Kotona takki läpäisi testin ja se hyväksyttiin meidän talouden osalliseksi virallisella "mäkin kokeilen" metodilla.

Että semmosta tänään.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ei mikään perinteinen matkablogiräpätys

2015 ennustin tätä hetkeä, nyt ennustan vuotta 2025

Perfect house with rose red doors