Q1 Check

Vuosi 2015 aloitettiin puhtaalta pöydältä. Lupauduimme olemaan valmiita kaikkeen ja annoimmekin tulevalle tehtävän: Antaa palaa vaan. Alkuun oli heti hankalaa koulun kanssa, mutta sijoitimme kaiken energian kouluun ja selvitimme tukalan tilanteen ottamatta yhtään F:ää tai E:tä. (A-E arvosteluasteikko, A paras E huonoin, F hylätty)

Maaliskuussa meille tuli eteen ehkä hieman ennakoitukin tilanne. Tapa hankkia tuotot oli haettava toista reittiä. Tämän myötä aiemminkin blogissa mainittu peliliike suoritettiin ja siirryimme takaisin vanhoille apajille.

Edellisenä vuonna suoritetut toimenpiteet asumisen suhteen aiheuttivat luonnollisen liikahduksen menoissa, ja tämän asian kanssa onkin painittu menemään pitkin kylmää ja pimeää talvea. Keskusteltuani eri sidosryhmien kanssa päädyimme pääsidosryhmän kanssa aloittamaan toimet yhteensulautumista varten. Tulemme siirtämään toimistomme huomattavasti pienempään tilaan, mutta fasiliteeteista meidän ei ole tarve tinkiä. Päinvastoin: kasvatamme TV:tä sekä TV:stä näkyviä kanavia, saamme toimistoomme toimistokoiran ja käyttöömme ilmaisen autopaikan. Wi-Fi ja sauna kuuluvat sopimukseen. Vähennämme suosiolla kaikki seinä-, katto- ja lattianaapurit.

Tulevat näkymät vaikuttavat positiivisilta. Voimme todeta tämän toimenpiteen johtavan muun muassa seuraaviin asioihin yhtiössämme: Jaksamisen kasvu, käytettävissä olevan ajan kasvu, stressitason huomattava aleneminen ja taloudellisen puolen tasapainoittuminen.

Toivomme, että pääsidosryhmän kanssa eläminen ainoastaan vahvistaa olemassa olevaa suhdetta. Uskomme, että tuomme molemmat omilla vahvuuksillamme toisillemme ainoastaan etua. Mahdollisia konflikteja ei ole tarkoitus välttää, vaan ennaltaehkäistä avoimelle keskustelulla.

Aina on saanut mennä kotiin. Nyt mennään. Yhtiömme kiittää.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Alkoholi jäi taakse jo vuosi sitten

Ei mikään perinteinen matkablogiräpätys

Suomalainen mies, joka puhuu.