Twitterhaastattelussa @Akaasia

Tänään Twitterhaastattelussa vieraanamme on ihana lady Irlannista. Tervetuloa Minna M eli @Akaasia! Kysytääns häneltä ensimmäisenä, että mistä tuo nimimerkki tulee?

Se oli mulla joskus varanikkinä jos Akasha ei ollu vapaana. Anne Rice-fani ilmoittautuu. Oi, teiniys! Akaasia on vähän piikikäs. Teinivuosien jäänteitä siis tämä.

Okei! Seuraava kysymys koskisi twittaamisen aloittamista. Mikä sai sinut liittymään Twitteriin?

En ihan oikeasti edes muista. Varmaan uteliaisuuttani, kaikki uusi kiinnostaa aina.

Haha niin siitäkö on jo 5 vuotta?

Joo, ensi kuussa tulee 5v täyteen. Tosin alkuaikoina tweettailin tosi harvoin, sit aloin päästä jyvälle ja se oli lopun alkua.

Okei! Millä twiittaat?

99% ajasta luurilla (Toim. huom. iPhone 5S (silver)), en enää tykkää web-Twitteristä. Alkuun tweettailin vaan läppärillä.

Hyvällä puhelimella on luonnollisesti kiva twiitata! Okei sitten seuraava: Irlannin maalla asustelet, joten miten sinne päädyit?

Tulin 2002 kolmen kaverin kans työharjoitteluun. Tää sit vähän venähti, yksi kavereista asuu täällä kans. Noi irkkumiehet on tollasia. Kävin koulun loppuun Suomessa ja muutin tänne pysyvästi 2004. Täällä ollaan edelleen.

Heh, no se on kyllä pikkasen venätänyt!

Sattuuhan näitä. Alunperin oltiin 5kk.

Jep! Kerro vähän Irkuista lisää. Millaista on elämä Irlannissa? Mitä siitä pitää tietää? Mitä haluisit kertoa?

Apua! No tää on vaan mun henkilökohtainen näkökulma ja omat kokemukset. Elämä täällä rentoa, tahti hitaampi ja jengi todella välitöntä. Loistava yhteisöfiilis ja naapurit tutuiksi samantien. Suomalaista välillä vituttaa näiden letkeä ajantaju; 5min voi olla useampi tunti. Jotain tullaan korjaamaan/laittamaan huomenna saattaakin tarkoittaa että se tapahtuu vasta parin viikon päästä. Taloissa vetää yleensä aina, käsitiskiä ei osata tehdä ja kaikki tulee aina juttusille.

Okei on siellä hieman erilaista kuin täällä Suomessa. Miten muuten tuutteko sieltä Suomeen käymään esim jouluksi tai vastaavaa? Ja käyttekö muissa maissa matkoilla?

Mä yritän käydä Suomessa kerran vuodessa, jengiä käy täällä sit Suomesta päin kans. Yleensä jos yhteiset lomat löytyy niin silloin mennään Suomeen. Ollaan reissattu Irlantia ristiin rastiin ja käyty miehen sukulaisissa naapurisaarella. Nythän me oltiin just joulu Suomessa.

Okei! Mites meni vuosi 2013?

Joo, se oli hyvä vuosi! Duunin puolesta ja kyllä muutenkin :)

Mukava kuulla! Eikös sulla muuten ole kissoja siellä? Kerro vähän niistä.

Näitä on kolme. Eka (Lily) käytiin löytöeläinkodista pentuna 9v sitten. Toka (Tom) oli kulkukissa jota syötettiin meidän entisen kämpän keittiön ikkunalla ja se sit päätti muuttaa sisäkissaksi. Kolmas (Molly) ilmestyi pari vuotta sitten miehen toimesta, reppanaa oltiin lopettamassa entisen omistajan toimesta vaikkei sillä ole muuta vikaa kun toi ihottuma rinnassa. Siksi sillä on nyt paita päällä. Seuralaisia, kiusankappaleita ja rakkaita karvakavereita kaikki kolme. Ja lisää ei tule!

Aivan huikeeta! Sitten loppuun kysyisin vielä nämä: lempiväri, lempiruoka, mikä eläin olisit ja jos teillä on auto niin minkä merkkinen?

Sininen, tryffelirisotto, kirahvi ja meillä on Golf ja Mazda2.

Okei! Tryffelirisottoon joku lyömätön resepti?

Ei mitään tietoa kun oon syöny vaan muiden tekemänä :) En ehkä haluakaan tietää koska olis sit liian helppoa tehdä sitä itse. Se on paljon herkumpaa kun sitä syö harvoin. Mieluiten jossain Italiassa!

Tän mä voin allekirjoittaa täysin! Kiitos Minna erittäin paljon haastattelusta!

Kiitos kiitos, mukavaa päästä tähän mukaan. Mun mielestä tää on ihan mahti-idea!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ei mikään perinteinen matkablogiräpätys

2015 ennustin tätä hetkeä, nyt ennustan vuotta 2025

Perfect house with rose red doors