On jo tammikuu: Loppurutistus

Alkuun pieni brieffi.

9.1.2014. Tuo päivämäärä takaraivossa olen mennyt lokakuusta eteenpäin. Sen piti olla sen viimeisen ison tekstin palautuksen deadline, mutta sitä epäonnisten sattumusten myötä lykättiin 18.1.2014. Toinen päivämäärä: 15.1.2014 syyslukukauden viimeinen tentti: Financial Accounting. Tämä on löyty lukkoon. Viimeisenä epämääräinen 23-24.1.2014: Viimeisen ison tekstin suullinen esitys. Sen jälkeen 25.1.2014 ensimmäinen lomapäivä koulusta.

Viidestoista. kahdeksastoista, kahdesneljäs.

Sitten itse asiaan eli mitä kuuluu Kiurulle tammikuussa 2014?

Tammikuun tavoite on painaa syyslukukausi pakettiin kunnialla. Kokonaisuutena se tarkoittaa sitä, että kolme kertaa käydään Ruoholahdessa tentissä ja jollain määrätyllä tavalla vielä 23-24 päivä esittämässä suullisesti iso teksti. Tämä varmaan selviää sitten jossain vaiheessa. FB-ryhmää tarkkailemalla näistä on ennenkin selvitty.

Vapaa aikana aloitetaan kuntosalilla käyminen. Yhden kerran olen jo tänä vuonna käynyt ja huomenna eli tänään 9.1 mennään uudestaan. Uskon vahvasti, että se auttaa mua jaksamaan sekä töissä, vapaalla, että koulussa paremmin. Mistään himotreenaamisesta ei tule olemaan kyse, mutta entisenä yli seitsemät treenit viikossa vetäneenä urheilijana osaan luoda harjoitteluohjelmat tarkoitusperiä palveleviksi. Tavoitteena siis säännöllinen liikunta, jolla edistetään hyvinvointia.

Siinäpä kaikki tällä erää. Peukut pystyyn ja sormet ristiin, että kaikki kurssit menee hyvillä arvosanoilla läpi ja suosittelen muitakin toteuttamaan kliseisen uusivuosi=kuntosali kombon.

Palataan asiaan viimeistään helmikuussa!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ei mikään perinteinen matkablogiräpätys

2015 ennustin tätä hetkeä, nyt ennustan vuotta 2025

Perfect house with rose red doors