Miten me tavattiin

Moi. Tämä tarina kertoo siitä kuinka minä ja avovaimo/kihlattu/tyttöystävä (miksi sitä nyt ikinä haluaa kutsua) tapasimme. Se on mukava tarina. Se on ehkä jopa surrealistinen stoori. Eihän tolla tavalla käy kuin huonoissa B-luokan saippuasarjoissa- tarina. Mulle se on tärkee ja luonnollisesti henkilökohtainen juttu. Mutta musta se on niin hauska tapahtumasarja, että se on varmasti mukava muidenkin lukea. Eikä tartte sitten selostaa kun tavataan. Heh. Selostaisin anyway. Tästä lähtee.

Tapahtumapaikkana Abiristeily vuonna 2010. Mäkelänrinteen lukiossa oli yläasteelta siirtynyt yksi kaveri samalta luokalta ja hänen kanssaan vietettiin, jos en ihan väärin muista, niin ainakin osa ajasta laivalla. Mutta siinä vaiheessa, kun kaveri hävisi hyttiin X henkilön X kanssa lähti meikä poika "vielä kerran" käppäilemään kohti tanssilattiaa.

Samaan aikaan toisaalla hän oli väsynyt. Ei olisi enää huvittanut juhlia ja teki mieli mennä hyttiin nukkumaan. (Onneksi) hänen kaveri oli toista mieltä. "Tuut nyt niin mennään tanssii" tyylinen taivuttelu onnistui ja hänen kaveri raahasi hänet tanssilattialle.

Kiurun poika oli löytänyt tiensä myös paikalle. Ja siinä se seiso. Vain muutaman askeleen päässä musta. Sen enempää mietti syöksyin suoraan hänen luokse ja aloimme suutelemaan. Hänen kaveri huomasi tämän ja hivuttautui kiltisti pois tieltä. Hetken kuluttua saimme sanottua ekat sanat toisillemme. "Mikä sun nimi on?" kysyimme toisiltamme. Hän kuuli ensin, että mun nimi on Toni ja hän puolestaan kertoi olevansa Anna. Lopulta kun selvisi, että mun nimi olikin Roni, tuli tämä positiivisena yllätyksenä hänelle. Anteeksi vaan kaikki Toni nimiset. Loppuiltana vaihdoimme numeroita ja vietettiin aikaa yhdessä.

Kelataan aamuun. Pienessä rapsakkaassa suuntasin kohti aamiasta. Löysin meidän lukion miehittämän pöydän ja istahdin syömään. Hetken päästä kaverini löysi meidät ja istui mun viereen. "No mites meni?" vaihettiin kuulumiset. Kerroin, että sain yhen kivan tytön numeron ja aattelin laittaa sille viestiä tänään. Kaveri totesi siihen: "Älä vittu laita mitään viestiä ei se mitään sulle vastaa"


Ja vittu ihan varmaan laitoin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Alkoholi jäi taakse jo vuosi sitten

Ei mikään perinteinen matkablogiräpätys

Suomalainen mies, joka puhuu.