Hyviä vaihtoehtoja

Mulla lukee nykyään CV:ssä:

Bachelor of Arts in Social Sciences (International Business Administration)
2012-2015 Helsinki Estonian Business School

Tallinnan eestin kielellä pidetty seremonia oli todella tyylikäs. Saimme amerikkalaisista elokuvista tutut mustat hatut, joissa on naru ja tupsu. Spettarit oli todella tyylikkäät ja tietysti eestiksi kirjoitetut. Se oli kieltämättä hieno päivä, joka päätettiin takarivin poikien baarikierrokseen.

Mitäs sä Roni seuraavaks sitten aattelit tehdä?

Jos 2015 oli tulevaisuuden ensimmäinen vuosi, niin 2016 on kyllä ollut tähän asti yksi iso kysymysmerkki. Oli nimittäin omalla tavallaan niin helppoa vaan opiskella ja ajatella, että sitten joskus kaukaisuudessa tämäkin loppuu, mutta nyt vaan mennään tätä ihan rauhassa.

Nyt on kuitenkin tämä aikakausi loppunut ja pitäisi keksiä vastaus kysymykseen: Now what? Mitäs nytten sitten keksitään?

Mulla on muutama hyvä vaihteoehto mielessä:

Voisin opiskella maisteriksi. EBS tarjoaa ohjelman, johon pääsisi suoraan jatkamaan. Koulu alkaisi syksyllä. Hyvä vaihtoehto.

Voisin hakea suomalaisiin kouluihin. Tammikuun aikana laitankin paperit vetämään. Huhtikuussa sitten saan tietää, että miten kävi. Kannattaa kokeilla, sillä EBS:ään pääsen 100% varmuudella ja sinne tarvitsee ilmoittaa vasta heinäkuun päätteeksi. Mitään en siis muualle hakemisella häviä. Muutkin maisteriohjelmat alkaisivat sitten syksyllä.

Voisin käydä ”vain” töissä. Olen nykyään Trainers’ Housella töissä, joka mahdollistaa niin opiskelun ja työn kuin ”pelkän työn”. TH on hyvä työpaikka, jossa on erittäin hyvä henki. Ja onhan puku päällä aamuruuhkassa suhaamisessa kieltämättä jotain hienoa. Tämän saisi pidettyä mukana kaikissa vaihtoehdoissa.


2016 ei enää vaikutakaan niin utuiselta. Maisterikoulutuksella olisi tähtäimessä valmistuminen jouluksi 2018. Tällä tahdilla silloin myydään iPhone 8:a, Heh. Nyt ei kuitenkaan vielä tarvitse tehdä valintoja, joten aluksi olen vaan ja käyn TH:lla töissä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Alkoholi jäi taakse jo vuosi sitten

Ei mikään perinteinen matkablogiräpätys

Suomalainen mies, joka puhuu.