Joulu meillä

Joulukuu on vihdoin täällä ja se tarkoittaa käytännössä kahta asiaa. Koulua täytyy nyt alkaa todenteolla hoitamaan ja töissä tulee olemaan vilkasta ja vauhdikasta meininkiä. Koulun 12-14.12 väliset päivät ovat syyslukukauden viimeiset koulupäivät, joten arvata saattaa, että tässä on melko iso kasa hommia edessä. Kokeet teen osittain joulukuussa ja loput tammikuun aikana. Viimeinen asia on term paper in general and social psychology suullinen esitys 23.1.2014. Sitten olen 10 päivää ilman koulua ja 3.2.2014 kevätlukukausi polkaistaan käyntiin Tallinnassa.

Se velvollisuuksista. Vapaa-aikani ajattelin käyttää seuraten urheilua ja laitellen kotia pikkuhiljaa joulukuntoon. Tänään myllersin jo osittain kämppää, mutta ihan ei vielä tullut valmista. Yksi juttu mikä aiotaan Annan kanssa tehdä tässä kuussa on Vain Elämää- tyylinen päivä poislukien lauluesitykset. Tämä päivä toimittaa samalla joululahjan virkaa, vaikka kyllä mä jotain kivaa aatoksikin hommaan. Me tehdään tää päivä myös siinä mielessä eri tavalla, että "päivänsankari" ei tiedä päivän aktiviteeteista mitään. Päivä alkaa herätyksestä ja päättyy nukahtamiseen. Mielenkiinnolla odotan, että mitä Anna on mua varten suunnitellut. Mulla on plan suurinpiirtein valmiina, mutta valitettavasti en voi sitä tähän paljastaa, jotta yllätys ei menisi pilalle. Hauskinta tässä on se, että "päivänsankari" ei tiedä edes päivämäärää etukäteen. Sitten mennään, kun käsky käy.

Jouluaatto menee todennäköisesti samalla kaavalla kuin aikaisemmat kolme yhdessä viettämäämme jouluaattoa. Aamulla ollaan kahdestaan, josta suunnataan Annan porukoille. Siellä syödään ja avataan tämän porukan lahjat. Tämän jälkeen mun porukoille, jossa on jälleen safka-paketit-yhdistelmä ja mun vanhemmilla me yövytään. Mukava päivä tiedossa.

Joulupäivä on Kiurun suvussa jämpti ja siitä pitää huolen isäni äiti, joka tunnetaan kansainvälisesti nimellä mummi. Mummilla on kolme lasta, joilla on viisi lasta ja kolme koiraa. Meidän dogidogi jää kotio, koska sille olisi liian ressaavaa olla isossa porukassa oven käydessä kokoajan. Nopeasti yhteen laskettuna paikalle saapuu 13 ihmistä ja kaksi koiraa (kultainen noutaja ja englannin bulldog). Siinä on mummi on onnessaan, kun kaikki on paikalla syömässä mummin padoista ruokaa.

Näin menee joulu meillä. Toivotan kaikille lukijoille oikein mukavaa joulun aikaa! Syökää hyvin ja nauttikaa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Alkoholi jäi taakse jo vuosi sitten

Ei mikään perinteinen matkablogiräpätys

Suomalainen mies, joka puhuu.